Jylland Sverige 1997
Der var en lille trækfærge over til den anden side af søen
Kanotur på Bolsen sø
Enebærskoven
Kirsten og Linda foran hendes hus i Lerum
Lerum
Fra Göteborg skulle vi videre til Lerum og besøge min kusine Linda, og samtidig fik vi hilst på hendes barnebarn, mor og far. Sverige er et skønt land at cykle i, storslåede naturpanoramaer, masser af stille skove og store vidder. Ærgerligt der er så langt til alting, man mærker tydeligt de er mere til Volvoer end cykler!
Overfarten på Bolsen sø Var der langt mellem forretningerne var der masser af mad i skoven. Friske skovhindbær, Carl Johan svampe og kantereller. Skovhindbær Carl Johan svamp Kirsten kan andet end cykle, hun er rigtig god til at sejle kano
Vi blev kørt en tur rundt og se Esbjergs seværdigheder, og var selvfølgelig ude ved de store betonfigurer, som Svend Wiig Hansen har lavet Der bli'r passet på cyklerne og lidt senere kommer vi forbi den tilsandede kirke.  


Vest-Jylland - Göteborg -
Småland - Söderåsen - Skåne

Efter den lange cykeltur, "Passionen", som den er kommet til at hedde, trængte vi næsten til en ferie ikke så langt væk, og alligevel skulle der være nogle cykelkilometer i den!

Den her sommer bestemte vi os for, at turen skulle gå til Jylland, op langs Vesterhavet, over til Sverige med færgen fra Frederikshavn til Göteborg, ned gennem Småland, over Södeåsen til Skåne og så hjem derfra.

Det blev alle tiders ferie, for vi havde kombineret den med en række besøg hos familie og venner.
Første stop var Korsør, hvor vi fik hilst på Edmund og Grete.

Gretes piger, Ady og Anne og hendes Carina
var hjemme på ferie fra Amerika.