Camping med Oscar 2021
Bildsø camping

f

Camping med Oscar

Den næste ferietur var årets campingtur med Oscar, som i år gik til Bildsø camping tæt ved Stillinge strand.
Vi har investeret i et nyt cykelophæng til 3 cykler sammen med Stine, så det var første gang det kom i brug, og det var så fint.
På vej til vest Sjælland var vi en tur oppe og vise Oscar observatoriet i Brorfelde, som vi havde besøgt sammen med "voksegruppen" tidligere på året. Oscar syntes osse det var interessant at se og høre den historie.
Sent på eftermiddagen nåede vi frem til Bildsø camping, og gik igang med at slå teltet op.
Det var dejligt at have Oscar med til det arbej de, han kunne virkelig tage fat, og vi kunne godt fornemme, at det var begyndt at knibe med krækræfterne for de to gamle!
Vi skulle jo osse ud og cykle og på den måde kom vi til Trelleborg, hvor vi fik vist Oscar det store vikingecenter. På vejen hjem gennem Stillinge Strand var vi inde og bestille bord på det lokale pizzaria, det kunne jo være der var mange der li'som os skulle have pizza til aftensmad.
Det viste sig at være en rigtig god ide for det myldrede ind med gæster, og vel nok fordi vi havde bestilt bord og kom før tiden fik vi vores pizzaer efter en times utålmodig venten. Der var mange utilfredse gæster og det var da osse en elendig betjening de bød os!
Vi havde osse en længere cykeltur op til Reersø, hvor vi spiste fiske frokost på havnen og bagefter skulle Kirsten og Oscar bade. De kørte i forvejen mens jeg "lige" skulle fange nogle pogemon'er. Desværre havde vi misforstået hinanden så jeg kørte mange kilometer forbi den strand de lå på, men så kunne mobilen hjælpe os sammen igen.
Hjemme igen på campingpladsen lavede Kirsten dejg til pandekager og Oscar var opsat på at han godt ville bage dem i køkkenet. Jeg gav lidt instruktion inden jeg forlod køkkenet og ventede spændt på resultatet af Oscars pandekage projekt! Det gik meget fint og vi spiste allesammen meget hurtigt!
Det var jo det fineste sommervejr, så der blev badet ved de gode strande.
Var vi glade for Oscars indsats da vi sate teltet op var vi begejstrede for hans hjælp, da teltet skulle pakkes ned igen, det gik som en leg!
På hjemvejen slog vi et smut ned omkring Korsør for lige at se "sommerhuset" på Søkæret og bade nede ved stranden. Som i kan se på billederne var det alene Kirsten og Oscar der hoppede i vandet.

c o
Cyklerne på det nye stativ Brorfelde observatoriet
v
Vikingeborgen i Trelleborg
p r
Ægte vikinger Badebilled fra Reersø strand
s b
Badebillede fra Stillinge strand Sommerhus stranden
k o
Kirsten i sommer outfit Oscar