Camping 2021
Melby med Ida og Adam

Melby camping med Ida og Adam

Lige siden vores ældste barnebarm Marcus var 5 år har vi holdt cykel og campingferier med børnebørnene. Det har været en ture, som vi har glædet os til og det har været skønt at være sammen med ungerne under lidt mere primitive former end de/vi oplever i hverdagen.

Vi har da snakket med hinanden om, hvor længe mon vi kan klare den med at være teltliggere, og set i øjnene, at den ferieform nok snart er noget vi skal se tilbage på, og glæde os over, at vi gjorde det.

Vi havde en skøn uge i Melby og omegn, nogle gode cykelture både os to alene og med Ida og Adam.

Kirsten og jeg fik bl.a. en ordentlig tur rundt om Halsnæs, spiste frokost på havnen i Hundested, og så Kyte surfere ved Lynæs stranden.

h
k
Hybenplukning i bakkerne ved Knud Rasmussens museum
f

Vi kørte næsten den samme tur med børnene, men i bilen, og var oppe og vandre i bakkerne rundt om Knud Rasmuusens museum.

Vi troede vi kunne vise Ida og Adam de mange kyte-surfere, men det var åbenbart kun noget der foregik i weekenden. Men Lynæs havn var der og denne gang fik vi både is og set haavnen med det fine søbad, og skibet Wallenberg, som er kendt fra sejlturtene i de danske farvande.

Fyrtårnet og Knud Rasmmussens museum
s
i
w


Adam og mindestenen Ida og Adam forbereder dagens ret
Åretsbedste cykeltur var ud i Asserbo plantage og finde Asserbo ruinen, som der denne dag var rigtig mange ude og se og røre ved. t c
Trappen fra stranden Kokkene
a c
Asserbo ruin
a
Voldgraven Cykeltur i Asserbo plantage

Signe kom op til os og sov med i teltet den sidste nat, og kørte børnene hjem til Mørkhøj og vi fulgte efter lidt senere med børnenes cykler.
Martins far var død og skulle bisættes, og vi var allesammen med i kapellet og ude og se den meget fine skovkirkegård.

Vi skulle tilbage til campingpladsen og slå teltet ned, lægge det sammen, rulle madrasser og sengetøj sammen, pakke alt campingudstyret, få det hele til at være i bilen og sidst skulle cyklerne op på stativet, og så kunne vi køre hjem for anden gang den dag.

Vi var meget trætte, men orkede dog en alvorlig snak om fremtidens campingferier!
Vi stopper mens tid er, og sætter alt campingudstyret til salg og indstiller os på ferier med lidt mere luksus!

a g
Udsigt fra stenene Hov, kuglen røg i det våde hul!