p b a ramsløg c sagnlandet a f f      

Månedens billede fra 2020

Månedens billed
kan du se i stor størrelse, hvis du klikker på billedet.

Vil du se månedens billeder fra de foregående år, så klik på årstallet
2001 2003 2005 2006
2007 2008 2009 2010 2011 2013
2015 2017 2018 2019 2020
2021 2022
         


Januar 2020

Årets første billede må være et af dem fra Picassoudstillingen på Arken, som vi var ude og se, sammen med Evy, som endelig har fået det meget bedre efter sin sygeperiode.
Det var en rigtig fin udstilling med picassobilleder vi aldrig havde set.
Han er bare fantastisk

 

 

Februar 2020

Kirsten og jeg havde jo vores debut som børnehavepædager i to af Galgebakkens daginstitutioner, Kirtsen i Glæden, jeg i Fryden!
Det var en herlig tid og vi har begge rigtig mange gode minder derfra.
Det var derfor meget underligt at se det her billede en dag vi cyklede igennem Galgebakken. Der var bare et stort hul, der hvor vores børnehaver engang havde ligget!

Marts 2020

Det er Corona-tider i Danmark og hele verden, men heldigvis må vi da gerne bevæge os rundt i landet, og her i det spæde forår kørte vi ned til Møns Klit.
Meningen var at vi skulle ned og fotografere klinten i formiddagssolen, men det kunne bestemt ikke lade sig gøre. Der var så meget højvande, at hele stranden lå under vand.
I stedet vandrede vi en tur oppe i skoven og fik set årets første udsprungne anemoner.

p

g

April 2020

Det er da godt vi stadig må bevæge os frit i landskabet i disse coronatider!
Vi får kørt en mange flere ture end ellers på den her årstid, og cykelholderen sidder nærmest permanent på anhængertrækket.
I april var vi dog, for en gangs skyld uden cykler, på en tur til Bognæs i det herligste forårsvejr. Vi så de første spæde ramsløg på vejen ind i skoven, men ventede med at plukke dem til vi kom tilbage, og Kirsten lavede en lækker ramsløg-pesto da vi kom hjem.


Maj 2020

På en af maj måneds cykelture så vi den her flok canada gæs græsse på engene langs vejleå stien helt nede ved Ishøj. Der var flere hundrede som jeg forstyrrede så jeg kunne få det her billede til min
"månedens billed" samling.

 

 

 

Juni 2020

Igen har vi haft cyklerne med bilen, denne gang til Lejre, hvor vi parkerede bilen og kørte en fin, fin tur igennem sagnlandet. Det er en af de ture vi i årevis har snakket om at gennemføre, men først nu gjorde til virkelighed.
Det var en på opleveren, hvor er det dor ærgerligt vi har "afholdt" os fra de flotte landskaber vi kørte igennem.

 

 

ramsløg canadagæs sagnlandet

Juli 2020

Vi cykler osse i juli måned, og heldigvis er vejret med os. Så er det ikke så slemt at overleve i disse coronatider. Månedens billede er fra vores tur rundt om arresø.
Der er en lille ekstra historie til den her cykeltur Vi kørte bilen op til Lille Lyngby, fandt et sted at parkere, og fik cyklerne ned fra cykelophænget. Taskerne kom på og vi var klar til at sætte igang!
Tænk, så havde vi glemt cykelhjelmene hjemme i Ballerup! UPS!
Så fik vi prøvet at køre 38 km. uden hjelm, det var ikke sjovt!

August 2020

Det bliver ikke til noget med camping denne sommer. I stedet var vi i sommerhus på Bornholm i maj med Signe, Martin og børnene, og her i august lejede vi et sommerhus i nærheden af Bogense, og kørte Fyn tyndt fra Bogense til Assens. Det var en dejlig uge, og Flemming hoppede nøgen i vandet en herlig solskinsdag.
Det mere usædvanlige vi så i de fynske landskaber var det her frigående hængebuesvin, som sindigt øffede rundt på sin helt egen mark, uden indhegning eller andet der kunne holde den hjemme.
Men fin var den!

September 2020

Voksengruppen var på den årlige udflugtstur til Bornholm, og boede på Hammersø hotel. Men forinden vi kom dertil skulle vi lige med færgen fra Ystad til Rønne, og der fik vi vores debut med mundbindene, som nok bliver mere almindelige i hverdagen så længe vi er plaget af covid19 padamien.

a f f

Oktober 2020

Vi har mange gange kørt forbi den nedlagte grusgrav i Lynge, og sagt "den skal vi ind og gå rundt i", men det er først lykkedes i dette farverige efterår. Det var virkelig noget af en oplevelse, der må vi lave en cykeltur med "holdet" når nu coronatiden ophører!

November 2020

Det har været godt for efterårsfarverne på træer og buske, at det hverken har regnet eller stormet . Der er det fedeste farveorgier rundt om os, som vores buske i gårdhaven giver et eksempel på.

December 2020

Jeg laver hver jul et skærmbilled til drengenes mormor, så hun kan glæde sig over børnebørnne, hver gang hun tænder sin computer.
I år var Oscar og Marcus til fis og ballade, så skærmbilledet blev lidt anderledes end de forrige år!

o

e s